Missatge de tranquil·litat des de la direcció de Delphi per la substitució del director general


  • Comparteix:

La direcció de la planta que Delphi té a Sant Cugat assegura que la substitució del director general de l'empresa, Francesc Varela, pel francès Christof Lefevre no afectarà a la producció ni a la projecció de futur de la companyia. Tot i això, la direcció entén que hi hagi inquietud entre la plantilla i assegura que portarà a terme una política de comunicació per tranquil·litzar els treballadors.

Els plans traçats per la multinacional nord-americana per la planta de Sant Cugat no es veuran alterats per l'entrada a la direcció de Christof Lefevre. Així s'ha expressat Delphi, que assegura que el futur de la seu del nostre municipi passa per continuar la transformació cap a una planta llançadora. Un dels objectius en aquest sentit és llançar 11 prototips nous de bombes l'any vinent.

Tot i això, la direcció de l'empresa entén que hi hagi certa inquietud entre la plantilla de Sant Cugat pel relleu del director general. Escoltem el director de recursos humans, Rogelio Oficialdegui.

Rogelio Oficialdegui

Per la plantilla és un moment delicat ja que s'ha ajuntat l'anunci del llançament de la planta de Romania, la formació d'ingeniers romanesos i la substitució de Varela. És normal que hi hagi especulacions.


Els motius de la substitució de Varela per Lefevre, segons la direcció, estan estretament relacionats amb el futur de la planta santcugatenca.

Rogelio Oficialdegui

Ara que ens enfrontem a la necessitat de donar-li un enfocament diferent a la planta en línia amb la idea de convertir-la en una planta llançadera hem pensat que el senyor Lefevre ho podria fer millor.


Al mes de juliol l'empresa va obrir una nova planta a Romania on es fabriquen els mateixos productes que a la planta santcugatenca. Tot i la posada en funcionament d'aquesta nova fàbrica, des de la seu santcugatenca veuen amb tranquil·litat la continuïtat de la multinacional al municipi.

El director de recursos humans ha assegurat que han posat en marxa una política de comunicació per tal de tranquil·litzar a la plantilla santcugatenca. De totes maneres, Oficialdegui considera que el dia a dia desmentirà les especulacions i tornarà la normalitat entre els terballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.