Les inversions de la Generalitat a Sant Cugat creixeran un 93 per cent al 2003


  • Comparteix:

Les inversions de la Generalitat al nostre municipi creixeran l'any vinent un 93 per cent. Els pressupostos del govern català preveuen destinar més de 5.800.000 euros a cinc equipaments de la ciutat.

El capítol de l'educació s'endurà les inversions més importants a Sant Cugat amb 1.700.000 euros per les escoles Collserola i Pla Farreras. Tot i així, el projecte que rebrà la dotació més gran és el Centre d'Alt Rendiment Esportiu, amb 1.600.000 euros. El segueix d'aprop el Centre de Restauració de Béns Mobles, amb 1.400.000 euros.

Finalment, al sector de Can San Joan s'invertirà un milió d'euros més, encara que aquesta partida es comparteix amb el municipi de Rubí.

Sant Cugat ha guanyat més pes en el conjunt d'inversions que es faran a la comarca. La dotació del nostre municipi representarà un 5,42 per cent del Vallès, mentre els últims anys es quedava en el 4 per cent.

Les inversions a la comarca creixeran un 43 per cent respecte a l'any passat fins arribar als 108 milions d'euros. Els pressupostos de la Generalitat començaran ara el seu tràmit parlamentari, i preveuen una inversió pel conjunt del país de 2.966 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.