Una empresa de Sant Cugat farà els nous uniformes dels Bombers de la Generalitat


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Sasatex s'ha adjudicat un dels contractes per subministrar el vestuari i l'equipament dels Bombers de la Generalitat. La companyia, dedicada a confeccionar uniformes, ja vesteix més de sis cossos de policia, bombers i emergències mèdiques de l'Estat espanyol.

Sasatex comparteix la confecció dels uniformes dels Bombers amb l'empresa Yuma de Mataró i la sevillana Iturri. A banda de subministrar el vestuari d'aquest cos, l'empresa també confecciona els uniformes de set cossos de bombers més de l'Estat.

La companyia, amb seu a Sant Cugat, també és l'encarregada de vestir el personal dels serveis d'emergències mèdiques de Madrid, el Samur, els treballadors de la Renfe i l'Exèrcit de l'Aire, d'entre d'altres.

Sasatex va néixer l'any 1986 i està especialitzada en el disseny, la fabricació i la distribució de peces i equips de protecció personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.