La Cecot demana al govern que sigui 'valent' per aconseguir infraestructures per a Catalunya


  • Comparteix:

Sopar de la Cecot de l'edició passada

Sopar de la Cecot de l'edició passada

La Cecot fa una crida al govern perquè sigui valent per tirar endavant les infraestructures necessàries per Catalunya. Així s'expressarà la patronal vallesana durant la 13a Nit de l'Empresari, que arriba aquest dimarts a Terrassa. El tradicional sopar anual compta per primera vegada amb la presència de José Montilla, com a president de la Generalitat. L'alcade, Lluís Recoder, també assistirà a l'acte.

El tradicional sopar, que se celebra un cop a l'any, reuneix autoritats, polítics i empresaris i agrupa les reivindicacions de les empreses locals.

El secretari general de la Cecot, David Garrofé, assegura que la nit serveix per apropar al món dels polítics les peticions dels empresaris. En aquest cas, ha demanat 'valentia' a les autoritats catalanes.

David Garrofé

Hem de passar a l'estadi de l'acció i al coratge polític per ser valents i entendre que el temps és molt important i que demorar infrasetructures durant anys l'únic que fa és empobrir el país.


Els premis de reconeixement Cecot al progrés empresarial, que s'entreguen aquesta nit, premiaran enguany vuit empreses, sis de les quals són egarenques. Representants de l'Ajuntament de la nostra ciutat també assistiran a la 13a Nit de l'Empresari, encara que cap empresa santcugatenca no ha estat premiada.

Tot i això, Garrofé confia en el potencial de les empreses de Sant Cugat.

David Garrofé

Hi havia algunes empreses santcugatenques finalistes que van estar a punt de guanyar. L'any que ve estem convençuts que amb el perfil d'empreses de Sant Cugat tornaran a estar ben posicionades.


Garrofé també ha destacat l'esperit de millora en la gestió del govern català, tot i que considera que encara 'està massa pendent dels criteris d'opinió pública'. En aquest sentit, el secretari general de la patronal ha afirmat que la Cecot se sent més propera a la sensibilitat del PSC que no pas d'ICV-EUiA i ERC en matèria d'infraestructures.

A més de la presència del president de la Generalitat, també assistiran al sopar el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, i el conseller d'Innovació, Universitat i Empresa, Josep Huguet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.