Balanç positiu de l'alcalde a la visita oficial a la Xina


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, anima les empreses santcugatenques a ampliar els seus negocis a la Xina. En el balanç del seu viatge oficial al país asiàtic, Recoder ha obert la porta a futures visites d'autoritats i empresaris xinesos a la nostra ciutat.

Segons Recoder, les empreses santcugatenques amb negocis a la Xina estan satisfetes de l'experiència. Durant l'estada, l'alcalde n'ha visitat algunes com CEIBS, Chocolat Factory i Banc Sabadell, amb seu a la nostra ciutat.

L'alcalde ha destacat el potencial econòmic del país asiàtic i les oportunitats que ofereix a empreses catalanes i santcugatenques.

Lluís Recoder

Tot i les dificultats de treballar a la Xina, les empreses santcugatenques estan molt satisfetes.


Recoder també ha visitat diverses autoritats polítiques i econòmiques xineses. En concret, l'alcalde ha estat rebut a l'ajuntament de Shaoxing, a les instal·lacions industrials de Hangzou i a l'Institut d'Afers Exteriors del Poble Xinès.

Recoder s'ha mostrat esperançat que Sant Cugat rebi en un futur visites d'autoritats xineses. Tot i això, l'alcalde no ha concretat quines persones vindrien a la nostra ciutat ni quan.

Lluís Recoder

Espero que hi hagi visites, però espero que les autoritats xineses vinguin.


Pel que fa a autoritats estatals, Recoder s'ha entrevistat amb el ministre de l'ambaixador espanyol, Julio Herráiz, i amb representants del COPCA, organisme de la Generalitat per a la promoció de l'activitat econòmica d'empreses catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.