Inbisa continuarà al desembre la rehabilitació de l'edifici d'oficines que té a la Ronda Nord


  • Comparteix:

El grup immobiliari Inbisa encetarà el mes vinent la segona fase del procés de rehabilitació de l'edifici que l'empresa té al costat de la Ronda Nord. L'objectiu d'aquesta actuació és oferir a les pimes i professionals un espai per ubicar les seves seus. L'operació té un cost de 10,8 milions d'euros.

L'empresa de Biscaia Inbisa està rehabilitant aquest edifici, de 9.300 metres quadrats i 5 plantes, i ubicat a 2 quilòmetres del Parc Tecnològic del Vallès. L'excel·lent situació de l'edifici el converteix en un espai ideal perquè els empresaris de la zona instal·lin les seves seus.

Just quan està a punt d'encetar-se la segona fase de remodelació de l'edifici, Inbisa ja ha venut el 50% dels mòduls destinats a oficines. L'operació a Sant Cugat és la més important que la companyia està realitzant a Catalunya, on compta amb una delegació a Barcelona.

El procés de rehabilitació, que té un cost de 10,8 milions d'euros, va iniciar-se a principis d'any. El Grup Immobiliari Inbisa va néixer a Bilbao i té una experiència de 14 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.