ERC avala les ordenances fiscals amb la condició que incloguin les seves propostes


  • Comparteix:

ERC es mostra a favor a les ordenances fiscals del 2008 sempre que l'equip de govern redueixi el topall de la bonificació de l'Impost de Béns Immobles (IBI) per a les famílies nombroses fins als 350 euros. ERC també proposa aplicar una bonificació del 50% de l'IBI a les vivendes que els propietaris decideixin incloure a la borsa de lloguer Promusa.

ERC valora positivament les ordenances fiscals, tot i que ja ha negociat amb l'equip de govern la incorporació de quatre propostes que presentarà en forma d'esmenes aquest dimecres al ple. D'entrada, ERC considera que el topall de la quantitat bonificable de l'IBI per a les famílies nombroses no hauria de pujar de 325 euros a 400, tal com figurava a l'esborrany de les ordenances de l'equip de govern.

Escoltem el portaveu d'ERC, Raül Grangé.

Raül Grangé

La proposta de l'equip de govern respon a una finca de valor de mercat d'un milió d'euros i creiem que no ha de ser així.


Per altra banda, la formació republicana també ha proposat aplicar una bonificació del 50% de l'IBI a les vivendes que els propietaris decideixin lliurement incloure a la borsa de lloguer Promusa.

A més, ERC celebra que l'equip de govern s'avingui a bonificar els preus i les taxes públiques d'equipaments municipals a les famílies monoparentals i múltiples. Una bonificació que fins ara només s'aplicava a les famílies nombroses. Grangé celebra que finalment es reconeguin els termes 'monoparental' i 'múltiple'.

Raül Grangé

Creiem que és un avenç molt gran en el que és el reconeixament social de la realitat d'aquestes famílies.


L'última proposta d'ERC fa referència a aplicar el minutatge a les tarifes de les places d'aparcament de la zona blava enlloc de fer-ho per trams com fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.