El Centre Comercial promocionarà els espectacles del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Sant Cugat Centre Comercial patrocinarà el Teatre-Auditori durant els propers tres anys. La nova propietària del centre, la cadena francesa Altarea, ha arribat a un acord amb l'Ajuntament per col·laborar en l'activitat cultural de la ciutat i 'integrar-se' a Sant Cugat.

El Sant Cugat Centre Comercial també ha ofert el seu suport al Festival de Jazz de Barcelona que per primera vegada arriba a la nostra ciutat. El compromís pretén donar continuïtat als acords anteriors entre el consistori i el centre després del canvi de propietaris.

Amb aquesta col·laboració Altarea vol posar de manifest el seu interès perquè el centre participi en les iniciatives culturals de Sant Cugat i s'integri en la ciutat.

Així ho ha destacat el conseller delegat d'Altarea Espanya, Christophe Mouton.

Christophe Mouton

Ens anima a integrar-nos a les ciutats. Aquest conveni és testimoni d'aquesta voluntat.


De la seva banda l'alcalde, Lluís Recoder, ha resaltat la importància que iniciatives com aquestes ajudin a apropar la cultura a la ciutadania.

Lluís Recoder

Ho valorem molt perquè aquesta ciutat ja va fer un gran esforç al construir aquest equipament i serveix ara de model i apropar la cultura a la gent.


El Centre Comercial santcugatenc és la primera adquisició al sud dels Pirineus que ha fet el grup francès Altarea que també instal·larà la seva seu catalana a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.