L'intercanviador de Vulpalleres rebrà 750.000 euros de l'Estat per una esmena d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

IU-ICV pacta amb el PSOE una esmena als pressupostos generals de l'Estat per al 2008 per destinar 750.000 euros a l'intercanviador de Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de la futura estació de Vulpalleres. Els comptes estatals encara han de rebre el vistiplau del Congrés del Diputats.

Aquests diners es destinarien a la creació d'una connexió entre l'actual estació de Renfe a Coll Favà amb la nova parada dels FGC, al barri de Vulpalleres, en sentit Sabadell. Aquest intercanviador permetria unir l'estació a la nostra ciutat de la línia C7 de Renfe amb la línia S2 dels FGC, Barcelona-Sabadell.

Aquests diners se sumarien als 41.000 euros que la Generalitat té previst destinar l'any vinent al mateix intercanviador de l'estació a Vulpalleres. Els pressupostos de la Generalitat, on s'inclou aquesta xifra, també estan pendents d'aprovació.

Les esmenes pactades pels dos partits també preveuen destinar un milió d'euros a millorar la connexió entre les C-58 i l'AP-7, al terme municipal de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.