Un catedràtic d'economia d'Esade, ponent al Santcugatribuna d'aquest dijous


  • Comparteix:

El catedràtic d'economia d'Esade, Francesc Xavier Mena, serà aquest dijous el ponent del Santcugatribuna. Mena pronunciarà al Teatre-Auditori una conferència sobre la crisi de les hipoteques d'alt risc nordamericana i els efectes sobre l'economia.

El ponent del fòrum empresarial és doctor i llicenciat amb grau en Ciències Econòmiques i llicenciat en Dret. Entre d'altres càrrecs, ocupa una càtedra d'economia a l'escola de negocis Esade.

A la conferència, Mena exposarà la seva visió sobre les causes i els possibles impactes de la crisi hipotecària els Estats Units.

Jordi Joly és tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda.

Jordi Joly

La ponència és rellevant tenint en compte que es parlarà de la darrera crisi que ha patit els Estats Units causa de les hipoteques 'subprime'.


Mena ha estat codirector dels programes 'Phare' de la Unió Europea als països de l'est i president de la 'International conference on Euro-India economic relationship'.

El ponent del Santcugatribuna ha fet tasques professionals de consultoria i ha desenvolupat projectes encarregats per empreses i organismes internacionals en un total de 48 països, en sectors tan diversos com l'energètic, el turístic, el d'infraestructures, el sistema financer i els serveis socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.