Sant Cugat tindrà una nova delegació de la Cambra de Terrassa a Sant Mamet


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa estrenarà una nova delegació a Sant Cugat a mitjans de l'any vinent. Les noves dependències, al polígon de Sant Mamet, acolliran les demandes dels empresaris de la ciutat així com de les empreses de Rubí i Castellbisbal i servirà per descentralitzar els serveis de l'entitat.

Amb aquesta nova delegació es vol descentralitzar la Cambra de Comerç, que inclou 12 municipis de la zona, i que es puguin canalitzar les demandes de les empreses de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, que representen una part important dels integrants de l'entitat.

La nova delegació estarà ubicada al polígon de Sant Mamet, al carrer de Vallespir, i està previst que s'inauguri entre abril i maig de l'any vinent.

El president de la Cambra, Marià Galí, ha destacat els motius de la nova ubicació.

Marià Galí

Entenem que està molt ben comunicada, sobretot molt propera a Rubí i hem trobat un edifici que reuneix les condicions que requeríem.


El president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, ha agraït el suport de la Cambra al creixement del teixit empresarial de la ciutat i les possibilitats que oferirà la nova delegació.

Frederic Boix

Aquesta aposta de la Cambra per reforçar els vincles s'ha de celebrar.


La nova delegació donarà cobertura a les demandes de les empreses dels tres municipis, prop de 13.000, i constarà d'un consell assessor que estarà format per tres companyies de cada localitat que representaran els diferents sectors presents a la zona.

La compra i arranjament de les oficines, de 200 metres quadrats, suposarà una despesa de prop d'un milió d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.