Harley-Davidson inaugura a Sant Cugat les seves oficines centrals


  • Comparteix:

Harley-Davidson instal·la la seu central de les seves oficines de distribució de tot l'Estat espanyol a Sant Cugat. Les dependències de la companyia, ubicades al Trade Center, s'han inaugurat aquest dilluns al vespre en un acte on ha assistit l'alcalde, Lluís Recoder.

Harley-Davidson, Inc. és l'empresa principal d'un grup de companyies dedicades a la distribució de motocicletes a Catalunya, i que s'ha instal·lat a Sant Cugat. La inauguració de les noves oficines s'emmarca dins el pla de creixement de l'empresa, que busca donar sortida a l'augment de clientela dels últims anys.

El director general de Harley-Davidson Espanya, Josep Grañó, explica per què han escollit la nostra ciutat per instal·lar les noves oficines.

Josep Grañó

Hem escollit Sant Cugat perquè des del punt de vista empresarial té molt potencial. L'acollida que hem tingut a Sant Cugat a sigut fantàstica.


Des de les oficines de Sant Cugat s'organitzaran l'any vinent tots els actes de celebració del 105è aniversari de la marca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.