Sant Cugat acollirà la nova seu corporativa d'AXA-Winterthur


  • Comparteix:

El grup assegurador Axa-Winterhur construirà la seva segona seu de l'Estat espanyol a Sant Cugat. La companyia ha adquirit uns terrenys a la nostra ciutat per un valor de prop de set milions d'euros. L'objectiu de l'empresa és agrupar a l'edifici santcugatenc un miler de treballadors que actualment tenen repartits per la ciutat de Barcelona.

La nova seu a l'Estat espanyol d'Axa-Winterthur estarà ubicada a la nostra ciutat a partir d'aquest any 2008. A l'edifici santcugatenc la companyia ubicarà les seus de les asseguradores de vida i salut, i la gestora de pensions. D'aquesta manera, l'empresa repartirà entre Madrid i la nostra ciutat totes les funcions.

A partir d'aquest mes de gener el grup assegurador patirà una altra transformació amb el canvi de denominació de nom per recuperar la marca única 'Axa'. En pocs dies, el nom de Winterthur desapareixerà, tot i que en algunes seus com la de salut es mantindrà, segons informa el diari La Vanguardia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.