Lara Bosch parla avui de la responsabilitat dels empresaris catalans al fòrum Santcugatribuna


Temes relacionats

José Manuel Lara Bosch serà el proper ponent del Santcugatribuna (29/nov/07)


  • Comparteix:

El fòrum empresarial Santcugatribuna arrenca l'any aquest dimecres amb la conferència del president del Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, que oferirà una ponència sobre 'La responsabilitat de l'empresariat català'. Abans del dinar-conferència, que tindrà lloc al Teatre-Auditori, es presentarà la nova publicació econòmica 'B30', promoguda pel setmanari 'Diari de Sant Cugat' i el diari 'Avui'.

El president del Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, és el ponent de la tercera edició de la quarta temporada del fòrum empresarial Santcugatribuna. Amb ponents com l'empresari català, que ha estat guardonat enguany amb la Creu de Sant Jordi, els promotors del fòrum volen aconseguir estendre els debats del Santcugatribuna a temes d'interès econòmic d'àmbit nacional.

José Manuel Lara Bosch és també president d'Antena 3 Televisión, controlada pel Grup Planeta, i màxim accionista del Reial Club Esportiu Espanyol. L'empresari català també presideix el Cercle d'Economia, és membre del consell consultiu del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria i forma part del consell d'administració de Fira de Barcelona. El grup Planeta, presidit per Lara Bosch, és l'accionista de referència de diversos mitjans de comunicació, com 'La Razón', 'ADN' i 'Avui'.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, destaca el perfil professional de Lara.

Jordi Joly

Destaquem la seva trajectòria empresarial i les seves relacions en el món econòmic.


Abans del dinar-conferència, que es farà al Teatre-Auditori, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i el diari 'Avui' presentaran en societat la nova publicació econòmica 'Revista de l'eix empresarial de la B-30'. La presentació anirà a càrrec de la directora de la nova publicació, Carmen Larraburu, i el director del diari 'Avui', Xavier Bosch.

A més, també es presentarà el nou espai virtual de 'networking' creat dins del web del Santcugatribuna, amb l'objectiu de facilitar el contacte i les relacions entre empreses i persones vinculades al fòrum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.