Lara Bosch anima els empresaris catalans a emancipar-se dels polítics al Santcugatribuna


  • Comparteix:

L'empresari José Manuel Lara Bosch, president del Grup Planeta, ha fet una crida als empresaris catalans perquè assumeixin les seves responsabilitats i s'emancipin dels polítics. Així s'ha expressat el també president del Cercle d'Economia en la ponència 'La responsabilitat de l'empresariat català', en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna, aquest dimecres al Teatre-Auditori. Lara Bosch, que ha repassat els factors més importants pel col·lectiu empresarial, ha situat la innovació i la formació com a eixos claus pel futur de l'empresa catalana.

Lara Bosch ha 'animat' l'empresariat català a assumir el protagonisme social que li pertoca i a 'assumir les seves responsabilitats'. Això no significa, segons Lara, descarregar la responsabilitat del polític, sinó que l'empresari s'emancipi. Segons el president del Grup Planeta, la classe política del país està baixant de nivell ja que en molts anys no se li ha reconegut allò que ha fet bé, ni se li ha criticat allò que ha fet malament.

José Manuel Lara Bosch

Sempre hem tingut un pare i seria hora d'assumir responsabilitats.


Lara ha apuntat cinc reptes que considera que ha d'afrontar l'empresari català. Aquí hi ha situat la innovació i el creixement, així com la competitivitat internacional i global. L'agrupació empresarial, el fet de perdre la por a buscar capital i la inversió en la formació dels professionals serien claus pel sector.

L'empresari català, que també presideix el Cercle d'Economia, és membre del consell consultiu del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria i forma part del consell d'administració de Fira de Barcelona. El grup Planeta, presidit per Lara Bosch, és l'accionista de referència de diversos mitjans de comunicació, com 'La Razón', 'ADN' i 'Avui'.

L'alcalde, Lluís Recoder, que també ha assistit al fòrum empresarial, ha destacat que, en el cas de l'economia catalana, polític i empresari comparteixen responsabilitat.

Lluís Recoder

Ara que l'economia catalana no està en un moment fàcil, les responsabilitats són polítiques i empresarials.


Abans de la ponència de Lara Bosch, s'ha presentat el nou espai virtual de 'networking' creat dins del web del Santcugatribuna, amb l'objectiu de facilitar el contacte i les relacions entre empreses i persones vinculades al fòrum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.