L'oposició rebutja el pressupost del 2003 per 'continuista' i per 'manca d'inversions'


  • Comparteix:

L'oposició ha votat en contra del pressupost, criticant el seu caràcter continuista i la manca d'inversions. Els tres partits d'esquerra reclamen un pressupost territorialitzat, que potenciï els districtes, i elaborats amb un procés més participatiu.

Segons l'oposició, l'equilibri territorial és encara una assignatura pendent, que està agreujant el dèficit d'inversions que -asseguren- pateixen els districtes. Des del PSC s'assegura que el pressupost tampoc milloren qüestions tan crucials com la seguretat ciutadana o el transport públic. Aquesta és la valoració del regidor socialista, Pau Calsamiglia:

Pau Calsamiglia

Estem amb un pressupost similar al de fa quatre anys, que oblida els disctrictes


Des d'IC-V s'ha defensat un model diferent de ciutat, amb una aposta decidida amb temes com la immigració i la redistribució de la riquesa. Els ecosocialistes tampoc passen per alt punts com la dependència dels comptes municipals del creixement urbanístic i la manca de participació amb què s'han elaborat els pressupostos. Ho explica Francesc Godàs:

Francesc Godás

El més important del pressupost ha de ser el servei a les persones


Esquerra Republicana ha criticat el caràcter continuista i incrementalista del pressupost i considera insuficient les millores medi-ambientals. El regidor Eduard Pomar ha criticat la venda de patrimoni, que s'hauria de dedicar exclusivament a crear habitatge públic:

Eduard Pomar

Ens preocupa molt la venda de patrimoni que està consignada en les inversions


ERC també ha criticat que alguns Organismes Autònoms depenguin al 100% dels comptes de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.