Una nova guia d'innovació empresarial inclou Creapolis i Hewlett Packard com a exemples


  • Comparteix:

El parc d'innovació empresarial Creapolis i l'empresa Hewlett-Packard, amb seu a la nostra ciutat, són algunes de les 90 propostes recollides a la 'Ruta de la Innovació', una guia de butxaca editada per l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta iniciativa vol mostrar quins projectes de recerca i innovació econòmiques es desenvolupen a la capital i al seu entorn.

La 'Ruta de la innovació' vol mostrar quins són els projectes d'innovació que es fan a Barcelona i al seu entorn. Entre les més de 90 propostes de la guia, hi destaquen el parc de tercera generació Creapolis, que s'inaugurarà el setembre a la nostra ciutat, i l'empresa Hewlett-Packard, amb seu a Sant Cugat.

La guia recull empreses, universitats, escoles, centres de recerca, bars, restaurants i festivals que representen espais d'innovació i que volen ser pròxims als ciutadans perquè els visitin.

El tinent d'alcalde d'Hisenda i Promoció Econòmica de Barcelona, Jordi William Carnes, posa com exemple el sector de l'alimentació, que també s'ha integrat en el camp de la recerca i la investigació.

Jordi William Carnes

Un exemple és l'alimentació, que en els últims anys ha hagut d'incorporar imputs de cultura, de noves teconologies, de disseny...


L'eix de la B-30, que inclou Cerdanyola del Vallès, Rubí i Sant Cugat i que formen part del Catalonia Innovation Triangle (CIT), també queda recollits en aquesta guia amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), el Parc Tecnològic del Vallès i el futur sincrotó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.