La Junta d'Accionistes del Banc Sabadell aprova els resultats del 2007


  • Comparteix:

La Junta General Ordinària d'Accionistes de Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, celebrada aquest dijous ha aprovat els resultats de l'exercici del 2007 de l'entitat de 782 milions d'euros. Aquest resultat representa un 37% més que el que es va obtenir l'any passat. Els accionistes han aprovat també la ratificació del nomenament de Jaume Guardiola com a conseller executiu.

La junta ha expressat també la seva conformitat a la proposta de distribució de beneficis, que inclou destinar al pagament de dividends un total de 342 milions d'euros, un 35% més que l'any anterior.

El president del banc, Josep Oliu, ha fet referència a la crisi de crèdit i ha dit que el 'Banc Sabadell va saber reaccionar amb determinació als símptomes de retraïment dels mercats'. Oliu ha manifestat que l'entitat ha obtingut 'els millors resultats de la seva història' i ha fet evident novament 'la solidesa i la progressió del seu projecte d'empresa'.

Els accionistes han aprovat també la ratificació del nomenament de Jaume Guardiola com a conseller executiu i el nomenament de Carlos Santos Ferreira, president del banc portuguès Millennium BCP, com a nou conseller dominical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.