Esade obté una facturació històrica de 60 milions d'euros el curs 2006-2007


  • Comparteix:

L'escola de negocis Esade, que obrirà un centre a Sant Cugat, ha facturat 60 milions el curs 2006-2007, un 20% més respecte el curs anterior, el que suposa un resultat històric. La institució ha aconseguit un superàvit de tres milions i compta amb unes 'previsions pel 2008 favorables', segons el director general de l'escola de negocis, Carlos Losada.

L'aportació dels programes universitaris suposa un 33% dels ingressos de la institució, davant del 58% de l'escola de negocis i el 7% del centre d'idiomes per executius.

Carlos Losada considera que les 'previsions pel 2008 són favorables' i assegura que el número de sol·licituds per les carreres universitàries ha batut un rècord amb el creixement anual del 6%, superant les 900 peticions per un total de 440 places.

Aquest any, l'escola seguirà amb els actes commemoratius del seu cinquantè aniversari, amb trobades internacionals a París i Nova York, i al gener del 2009, amb la inauguració del nou campus a la nostra ciutat.

D'altra banda, la consultora Loop Business Innovation serà una de les empreses que es traslladarà al 2009 al campus de l'escola de negocis, Creàpolis. La companyia és fruit de l'escissió de la consultora Node, després que els socis fundadors hagin recomprat la seva participació a l'empresa. Loop Business Innovation està instal·lada en unes oficines a Diagonal Mar, a Barcelona, a l'espera de traslladar-se a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.