El president d'AC Hotels, Antonio Catalán, assegura que el futur complex local obrirà al gener vinent


Temes relacionats

Un incendi crema el soterrani de l'hotel en obres Axxioma (19/feb/08)

L'hotel AC-Axxioma obté la llicència ambiental (28/set/07)

AC Hotels i Grup XXI cogestionaran l'Hotel Axxioma de Sant Cugat ( 5/jun/07)

El Grup XXI col·loca la primera pedra del complex hoteler Axxioma (24/gen/07)

Grup XXI construirà un nou complex hoteler a la ciutat (18/ago/06)


  • Comparteix:

El futur hotel AC Axxioma estarà obert al gener del 2009, segons el president del grup AC Hotels, Antonio Catalán. L'empresari navarrès ha ofert una ponència en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna, on ha explicat 'els riscos i oportunitats dels processos d'expansió internacional'. Catalán ha assegurat que en el món de l'hosteleria 'gairebé tot és copiable, menys la cultura empresarial'.

La construcció del futur hotel AC Axxioma va començar al gener del 2007 i està previst que s'allargui fins a finals d'any. Amb una superfície de 27.000 metres quadrats, l'hotel tindrà 90 habitacions - 80 dobles i 10 suites - un conjunt de sales de conferències i un ampli vestíbul amb diferents serveis.

El president del grup AC Hotels, que compta amb 115 complexos hotelers repartits entre Itàlia, França i Portugal, a part de l'Estat espanyol, ha destacat la cultura empresarial del grup.

Antonio Catalán

La cultura empresarial és molt important, el nostre valor principal són les persones.



L'AC Axxioma de Sant Cugat formarà part del Complex Axxioma, que a més de l'hotel oferirà serveis com un 'spa', magatzems per llogar, una escola de restauració Gastronomia i Societat, que tindrà 800 alumnes. L'hotel és fruit de l'acord entre AC Hotels i el Grup XXI que gestionaran l'espai al 50%.

El complex, que comporta una inversió de 50 milions d'euros, estarà ubicat al carrer Pau Vila, al costat del centre ITV de Sant Cugat, ubicat al barri de Vulpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.