Els empresaris de Rubí i Cerdanyola demanen unió als municipis per assegurar l'èxit del CIT


Temes relacionats

Els empresaris reclamen més inversió en infraestuctures i serveis per a l'eix de la B-30 ( 7/abr/08)


  • Comparteix:

Els empresaris de Rubí i Cerdanyola han assegurat que cal que els tres municipis que conformen el Catalonia Innovation Triangle (CIT) treballin conjuntament per assegurar l'èxit del projecte. Tant Lluís Ridao com Lluís Sisquella, representants de l'empresariat rubinenc i cerdanyolenc respectivament, han posat èmfasi en reclamar infraestructures com l'estació del Vallès del TGV i la interconnexió entre les vies més transitades com la B-30 i l'autovia Barcelona-Madrid.

Els representants dels empresaris de les ciutats veïnes de Rubí i Cerdanyola han apuntat que la diferència de colors entre els Ajuntaments dels tres municipis ha de ser un incentiu per aconseguir els propòsits comuns. Segons l'empresariat, és cabdal que els tres municipis treballin de la mà per reclamar les infraestructures necessàries pel bon funcionament del CIT.

Escoltem el president de la comissió gestora dels empresaris de Cerdanyola, Lluís Sisquella, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Lluís Sisquella

Tant políticament com a nivell municipal el realment important és que el TGV estigui al Vallès i que no pensem en colors i que tots anem junts a una.


El tancament d'empreses de la zona per les deslocalitzacions és també una de les qüestions a les quals cal parar atenció, segons els representants dels empresaris de Rubí i Cerdanyola. Segons el vicepresident del fòrum empresarial Cecot-Rubí, Lluís Ridao, la formació dels treballadors en noves tecnologies contribuirà a paliar l'atur i a atreure empreses de valor afegit a la zona.

Lluís Ridao

Les deslocalotzacions de les empreses poden generar atur i hem de fer un esforç en la formació en noves tecnologies.


Els empresaris també han destacat que el CIT pot ajudar a la reconversió del mercat per superar la punxada de la bombolla immobiliaria i la crisi financera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.