La Cambra de Terrassa demana el pas del TGV de passatgers pel Vallès al Llibre Blanc per a les Infraestructures de l'EURAM


  • Comparteix:

La Cambra de Terrassa incorpora la petició del pas del TGV per a passatgers pel Vallès dins el Llibre Blanc per a les Infraestructures de l'Euroregió de l'Arc Mediterrani (EURAM), elaborat per l'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga. Tot i que el traçat d'aquesta infraestructura finalment passa per Barcelona, la Cambra demana que també hi hagi una línia de passatgers pel Vallès que passaria per Sant Cugat. Fins ara, el TGV a la nostra comarca només és de mercaderies.

Diversos empresaris de la demarcació de Terrassa s'han reunit aquest dilluns per fer les seves aportacions al Llibre Blanc de les Infraestructures que està elaborant l'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga. Entre les aportacions de la Cambra de Terrassa hi destaquen el pas del TGV per a passatgers pel Vallès, la línia orbital ferroviària i el tram Terrassa- Granollers del Quart Cinturó.

El coordinador territorial de Catalunya de l'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga, Xavier Isern, explica què es farà ara amb aquestes aportacions.

Xavier Isern

Estem traient informació dels empresaris per recollir totes les impressions i les necessitats. Tot això ho publicarem en el Llibre Blanc i ho presentarem a la Unió Europea.


El document elaborat per aquesta institució es presentarà el proper any en forma d'al·legacions davant la comissió de la Unió Europea encarregada de fer la revisió dels plans d'infraestructures cada deu anys. El llibre Blanc per a les Infraestructures de l'EURAM recull les aportacions i les necessitats dels empresaris dels Països Catalans en matèria pel desenvolupament econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.