Sant Cugat potenciarà amb una trentena de municipis l'eix de l'E-9


  • Comparteix:

Sant Cugat i una trentena de municipis volen que l'eix de l'E-9 sigui un eix estratègic de l'euroregió. Amb aquest objectiu representants de municipis com Berga, Manresa, Terrassa i Sallent, han signat aquest dimarts un acord per impulsar aquest eix i convertir-lo en un punt estratègic de desenvolupament econòmic i social.

La trobada ha servit per començar a establir la col·laboració entre els diferents municipis i definir les sessions de treball que es materialitzaran en un pla estratègic de l'E-9.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha assistit a la reunió en nom de l'alcalde de la ciutat. L'escoltem.

Mercè Conesa

Hem parlat de les potencialitats d'aquesta via de comunicació, tenint en compte que és una via que ens pot comunicar amb França i valorant tota l'activitat que s'hi desenvolupa al seu voltant.


Una comissió dels representants d'aquests municipis començarà a treballar en el projecte. Passat l'estiu i ja en ple mes de setembre, els alcaldes es tornaran a reunir a Tolosa de Llenguadoc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.