El tinent d'alcalde d'Economia, satisfet de la visita a Brussel·les per presentar l'IET


Temes relacionats

El tinent d'alcalde d'Economia, satisfet de la visita a Brussel·les per presentar l'IET (15/mai/08)

Empreses, institucions i universitats opinen sobre les possibilitats de Sant Cugat a seu de l'IET (15/mai/08)

L'organisme nord-americà que inspira l'IET apadrina la candidatura de Sant Cugat a seu d'aquest organisme (14/mai/08)

Clam de les administracions a Brussel·les perquè la seu de l'IET es decideixi per criteris tècnics (14/mai/08)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, torna molt satisfet de la presentació de la candidatura santcugatenca a seu de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET) a Brussel·les. Joly creu que la proposta de Sant Cugat cada vegada té més possibilitats gràcies al suport i la implicació dels diferents actors en la iniciativa. Tot i això, el tinent d'alcalde s'ha mostrat prudent perquè hi ha aspectes polítics que podrien influir en la decisió final.

Joly s'ha mostrat satisfet de tot l'esforç i el suport que s'ha demostrat aquesta setmana a Brussel·les on una delegació de 300 persones ha acompanyat la presentació oficial de la candidatura santcugatenca a acollir l'IET.

Segons Joly, aquests dies s'ha posat de manifest la qualitat de la proposta de Sant Cugat. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat.

Jordi Joly

Tots els missatges que rebem venen a confirmar que Sant Cugat ha presentat una candidatura molt ferma i podem estar molt satisfets.


Encara queden dues setmanes perquè es prengui la decisió, unes setmanes que, segons Joly, la candidatura santcugatenca afrontarà amb una 'mentalitat guanyadora'.

Jordi Joly

Fa un any i mig que estem treballant independentment de les possibilitats però la veritat és que ara en tenim moltíssimes més.


Aquest dijous una petita comitiva amb l'alcalde Lluís Recoder i el mateix Joly han seguit a Brussel·les per acabar de lligar caps i per acompanyar la Diputació de Barcelona en la celebració dels seus 10 anys a la ciutat belga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.