La Cambra de Terrassa ha distribuït el 80% dels números del sorteig de 10 viatges a Canàries


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ja ha distribuït el 80% de les butlletes de la campanya de promoció del comerç urbà en el qual també participen els comerços locals. Alguns dels premis de la campanya és el sorteig de 10 viatges a Canàries.

Enguany, la Cambra ha decidit canviar el seu tradicional concurs d'aparadors, i ha optat per obsequiar els clients dels comerços de la demarcació amb un viatge a Canàries. A dia d'avui ja s'ha repartit el 80 per cent de les butlletes per poder optar al sorteig del dia 23.

Segons el responsable de comerç de la Cambra, Jaume Esquerdà, la campanya està pensada per incentivar les compres del comerç urbà.

Jaume Esquerdà

La campana d'aquest any està molt ben enfocada per animar la gent a que compri


Sota el títol de 'Comerç urbà; compra i vola', la campanya compta amb la col·laboració de 12 ajuntaments i 49 associacions de comerciants. La campanya té vigència fins el dia 6 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.