La Pimec demana als municipis del Vallès que impulsin l'aeroport de Sabadell


  • Comparteix:

La patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya (Pimec) demana als municipis del Vallès Occidental que es comprometin a impulsar l'aeroport de Sabadell. L'entitat vol que aquesta infraestructura sigui el punt de referència de vols empresarials i que passi a dir-se Aeroport del Vallès.

Segons la Pimec, el projecte és 'tècnicament possible', tot i que falta voluntat política. Per aquest motiu, l'entitat reclama un gran acord entre municipis per fer 'un pas endavant' per impulsar l'aeroport.

Segons l'associació, cal accelerar aquesta millora a Sabadell per evitar que altres ciutats com Igualada puguin endur-se aquesta oportunitat.

El president de Pimec al Vallès Sud, Francesc Elías, assegura que aquesta millora impulsaria projectes com el Catalonia Innovation Triangle.

Francesc Elías

A causa de l'alt nombre d'empreses, tenir un transport assequible i a prop és important per desenvolupar el projecte de la B-30


La Pimec calcula que l'equipament aeroportuari necessita 900 metres més per millorar les seves instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.