L'Oficina de Turisme de Sant Cugat podria entrar en funcionament al mes de gener


  • Comparteix:

El Monestir serà el principal reclam de la nova Oficina de Turisme

El Monestir serà el principal reclam de la nova Oficina de Turisme

L'Oficina de Turisme de Sant Cugat podria entrar en funcionament a finals del mes de gener, segons ha confirmat l'Ajuntament. L'objectiu d'aquest centre, que se situaria a la Torre de l'Homenatge, és proposar als visitants itineraris turístics i culturals per Sant Cugat i fer projecció exterior de la ciutat.

La posada en marxa d'aquesta oficina depén de l'acabament de les obres de rehabilitació que es duen a terme a la Torre.

En aquests moments l'Ajuntament té enllestit el projecte interior però s'està amb converses amb la direcció general de Turisme de la Generalitat i la Diputació per tal de poder enllestir la fase exterior.

L'entrada en funcionament d'aquesta oficina serà un element més de la política que ha engegat l'equip de govern per 'situar Sant Cugat en el mapa'. Segons l'alcalde cal projectar a l'exterior el gran patrimoni cultural de què gaudeix Sant Cugat:

Lluís Recoder

Durant aquest any 2002 hem fet un gran esforç per posar Sant Cugat al mapa


Lluís Recoder creu que una de les seves prioritats d'aquest mandat ha estat projectar Sant Cugat com a capital cultural. En aquest sentit ha destacat iniciatives reeixides com la celebració de l'Any del Mil·lenari, la Nit de Santa Llúcia o Poesia a Sant Cugat. Recoder ha explicat que se seguirà treballant en aquest sentit, però no ha volgut desvetllar futures actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.