L'alcalde inaugura el congrés de l'Associació Espanyola de Centres de Negocis


Temes relacionats

El Trade Center acull divendres i dissabte el 9è Congrés Nacional de Centres de Negocis (23/mai/08)

Sant Cugat, seu del 8è Congrés Nacional de Centre de Negocis ( 5/abr/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, ha inaugurat aquest divendres al matí el 9è congrés de l'Associació Espanyola de Centres de Negocis (ACN), que durant dos dies debatrà el present i el futur d'aquest tipus d'instal·lacions al Trade Center de Sant Cugat. El congrés ha començat les seves sessions amb la signatura dels estatuts de la nova Confederació Europea d'Associacions de Centres de Negocis, que reuneix els estats de França, Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda i Espanya.

El 9è congrés de l'ACN ha començat amb unes paraules de benvinguda a càrrec del president de l'entitat, José Luis Moreno, i de l'alcalde, Lluís Recoder. L'alcalde ha destacat la importància que els centres de negocis tenen com a dinamitzadors de l'economia, ja que permeten a molts empresaris començar el seu negoci reduint moltes despeses.

Lluís Recoder ha celebrat que l'ACN hagi escollit Sant Cugat per fer el congrés.

Lluís Recoder

És important que un congrés d'un sector amb tanta expansió com és el dels centres de negoci es faci a la nostra ciutat.


Els actes han començat amb la solemne constitució de la Confederació Europea d'Associacions de Centres de Negocis, que reuneix set estats i que pretén cooperar i crear sinergies a nivell internacional.

El congrés omplirà tot el divendres i el matí del dissabte de ponències, taules rodones i una sessió de 'team building', així com dinars i sopars en restaurants de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.