Sant Cugat es converteix en bressol de la Confederació Europea d'Associacions de Centres de Negocis


  • Comparteix:

Moment de la inauguració del 9è Congrés

Moment de la inauguració del 9è Congrés

Balanç positiu del 9è congrés de l'Associació Espanyola de Centres de Negocis, que s'ha celebrat aquest divendres i dissabte al Sant Cugat Trade Center. Entre d'altres coses, la trobada ha servit per signar els estatuts de la Nova Confederació Europea d'Associacions de Centres de Negocis, de la qual formen part França, el Regne Unit, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Espanya.

La nova Confederació Europea permetrà disposar d'una xarxa de serveis entre els diferents països que la integrin, i oferir, per tant, un servei més ampli als clients potencials dels centres de negoci. Ho ha explicat el president de l'Associació Espanyola, José Luis Moreno.

José Luis Moreno

Era prioritari aconseguir un codi nacional d'identificació del sector, que no exisitia a Europa.


El congrés celebrat a la nostra ciutat també ha servit per posar sobre la taula els principals reptes que afronta el sector a nivell de l'Estat espanyol. El més important, ha dit Moreno, és donar-se a conèixer i equiparar la situació dels centres de negocis a la d'altres països europeus.

José Luis Moreno

A partir d'ara els reptes espanyols van en dos direccions: ja ens hem integrat a la CNE, i comencem a caminar per visualitzar el sector.


Moreno ha destacat també el potencial del Sant Cugat Trade Center i ha agraït la bona acollida que ha tingut el Congrés entre les institucions i el sector empresarial del municipi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.