El nombre de grans empreses amb seu a Sant Cugat passa de 706 el 2006 a 758 al 2007


  • Comparteix:

Creix el nombre de grans empreses amb seu a Sant Cugat. De les 706 de l'exercici 2006, es va passar a 758 el 2007, amb una diferència positiva de 52. Aquestes dades corresponen al cens de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) i per tant fan referència a les empreses amb un volum de negoci superior al milió d'euros.

Segons dades de l'oficina de Sant Cugat de l'Organisme de Gestió Tributària, el nombre de contribuents que figuren al cens de l'IAE és més gran el 2007 que el 2006. Tot i que evidentment hi ha hagut altes i baixes, amb desenes d'empreses que han deixat de dur a terme la seva activitat, la diferència és positiva.

El director de l'Obeservatori Econòmic de Sant Cugat i professor de la Universitat de Barcelona, Jordi Suriñach, afirma que aquestes dades confirmen la bona posició de la ciutat com a seu de grans empreses.

Jordi Suriñach

Les dades confirmen el que ja tots sabíem, que és que Sant Cugat no és només un lloc on s'hi viu bé, sinó s'hi elabora una activitat econòmica molt destacada.


Sobre la qüestió de si la crisi del sector de la construcció pot afectar molt l'economia de la ciutat, el president de la Federació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, afirma que no té per què ser així.

Frederic Boix

La crisi no té per què afectar ni molt menys a altres tipus d'empreses. Les grans empreses de Sant Cugat no necessàriament han de patir la crisi.


Tant Jordi Suriñach com Frederic Boix han destacat el grau de diversificació de les grans empreses de Sant Cugat, la majoria de les quals, afirmen, tenen un valor afegit que els permet ser competents no només a nivell català i espanyol, sinó a nivell mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.