Recoder creu que Sant Cugat encara té possibilitats de participar en l'IET


Temes relacionats

Sant Cugat es queda sense la seu de l'IET (30/mai/08)

Els partits polítics no donen per tancanda la lluita per l'IET (30/mai/08)


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que Sant Cugat encara té possibilitats de participar en la direcció de l'Institut Europeu de Tecnologia (IET). Ho ha dit a Cugat.cat on ha afegit que la nostra ciutat seguirà treballant fins al final per tenir algun tipus de participació en aquest projecte europeu.

Recoder ha explicat a Cugat.cat que Sant Cugat encara 'està a la cursa' per participar en la direcció de l'IET i que no 'llençaran la tovallola' fins que hi hagi una decisió ferma d'on s'ha d'ubicar aquest organisme europeu. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

Això encara no s'acabat i no hem arribat al final de la cursa. Nosaltres continuem treballant fins al final perquè Sant Cugat pugui tenir alguna mena de participació en aquesta seu.


D'altra banda, Lluís Recoder ha explicat que han fet una proposta a la Generalitat i el Ministeri de Ciència i Tecnologia de l'Estat espanyol perquè financiï el procés de defensa de la candidatura que augmenta fins 300.000 euros.

Lluís Recoder

Estem en un procés de signar convenis amb les diferents administratius. Tenim ja un amb la Diputació. És un tema que trascendeix a la nostra ciutat.


Tot i que no han pres cap decisió, els 27 ministres de Ciència i Tecnologia de la Unió Europea sí que han acordat que l'organisme vagi a parar a un estat de recent incorporació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.