El PSC vol l'estació del TGV a Sant Cugat i l'alcalde reclama que no sigui una parada de mercaderies


  • Comparteix:

El PSC considera imprescindible que la futura estació del TGV al Vallès s'ubiqui a Sant Cugat i reclama un pacte de ciutat per no perdre aquesta oportunitat. De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha tornat a dir que dubta sobre les intencions del Ministeri de Foment i ha manifestat el desig que l'estació s'ubiqui a Sant Cugat i no sigui de mercaderies.

El grup municipal socialista creu que la futura estació del TGV suposaria un important impuls econòmic per Sant Cugat, i permetria completar el desenvolupament de la ciutat de forma equilibrada. Per això, els socialistes demanen que aquesta qüestió s'abordi des d'un ampli consens amb la ciutat.

Segons el portaveu socialista, Jordi Menéndez, les declaracions de l'alcalde, en què posava en dubte les veritables intencions de Madrid sobre la futura estació a Sant Cugat, posen de manifest que el pacte de govern amb el Partit Popular no està servint per aconseguir millores per la ciutat:

Jordi Menéndez

El TGV hauria de ser un tema objecte d'un gran pacte de ciutat


Recoder ha reiterat que s'està treballant amb altres alcaldes de la comarca per defensar l'estació del TGV a Sant Cugat. Segons l'alcalde, però, el requisit indispensable del Tren de Gran Velocitat és que no sigui només per mercaderies:

Lluís Recoder

Si l'estació només ha de ser de mercaderies això no és bo per Sant Cugat


Recoder ha afegit que, si l'estació és de mercaderies i s'ubica en una altra població de la comarca, continuarà oferint un bon servei a les empreses santcugatenques, sense que els ciutadans en paguin els inconvenients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.