L'alcalde considera que les empreses de la ciutat minimitzaran la crisi econòmica


  • Comparteix:

L'alcalde considera que la crisi econòmica s'accentuarà l'any vinent i que 'encara ens haurem d'estènyer més el cinturó'. Tot i això, Lluís Recoder és partidari de no carregar més els ciutadans amb impostos i de resituar els serveis bàsics de l'Ajuntament. En l'entrevista mensual a Cugat.cat, l'alcalde ha assegurat que l'elevat nombre d'empreses de la ciutat ajudarà a generar més ingressos sense haver de pujar els impostos.

L'alcalde assegura que la crisi econòmica afecta a tots els actors socials de la ciutat, és a dir, a les famílies, a les entitats i a l'Ajuntament. Aquest últim s'ha de resituar, segons Recoder, ja que 'bona part dels seus ingressos depenen de la construcció, el sector econòmic que està més en crisi'. Per aquest motiu, els pressupostos d'aquest exercici són un 5% inferiors als de l'any passat i Recoder assegura que l'any que ve la baixada encara serà més accentuada.

L'alcalde, però, no vol que ho notin els ciutadans.

Lluís Recoder

Les famílies s'han hagut de resituar i no podem pujar els impostos, hem de mirar de passar la crisi tan bé com poguem.



En aquest sentit, Recoder creu que les empreses de la ciutat són 'contribuents nets' que ajudaran a no haver de pujar els impostos.

Lluís Recoder

Les empreses paguen IBI i IAE però no són grans demandants de serveis, paguen més del que reben.



A més, l'alcalde assegura que la crisi ha de servir per reflexionar sobre el funcionament de l'Ajuntament i optimitzar recursos. Recoder ha fet aquestes declaracions durant l'entrevista mensual a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.