Nespresso traslladarà la seva seu social a Sant Cugat


  • Comparteix:

La filial de Cobega, Daba-Cobega, que distribueix les càpsules de la marca Nespresso estrenarà al setembre nova seu social a Sant Cugat. Aquesta empresa, que porta en exclusiva els productes d'aquesta marca a l'Estat espanyol i Andorra, passarà a ocupar les dues plantes principals de l'edifici Advance, una nova promoció d'oficines que està construint a la nostra ciutat l'empresa vallesana Grup Clapé.

Daba-Cobega disposarà d'un total de 2.000 metres quadrats de superfície útil. Bona part del trasllat s'explica pel propi model de negoci de Nespresso. Les càpsules de cafè i les màquines per utilitzar-les es venen per Internet o per telèfon, així com a les botigues pròpies, com la que Nespresso ha obert recentment a Terrassa, l'única que tenen a la nostra comarca.

A l'actual seu social de Cobega, també ubicada a Sant Cugat i dimensions molt més petites, està instal·lat el centre de trucades telefòniques per atendre als clients i també es gestionen les comandes per Internet.

Tot i que aquesta expansió està gestionada conjuntament amb Nestlé, que explota la marca Nespresso, Daba-Cobega és la responsable del subministrament als establiments



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.