Valldoreix estudiarà impulsar el comerç del territori


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha encarregat un estudi al professor de Màrqueting de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Gabriel Izard per tal de definir el pla de comerç del territori. Aquest tindrà un pressupost de prop d'11.000 euros i servirà per dinamitzar el comerç del territori i organitzar la nova centralitat.

La finalitat del nou pla és aconseguir més locals comercials, una millor mobilitat, més serveis bàsics i més difusió sobre l'activitat comercial i empresarial a Valldoreix. L'estudi que permetrà elaborar el nou pla estarà cofinançat entre la Diputació de Barcelona i l'EMD, tot i que encara no se sap quina part finançarà cada organisme.

Escoltem el vocal de Comerç i Promoció Econòmica de l'EMD, Eduard Delgado.

Eduard Delgado

La meva vocalia està realitzant un pla d'estudi de dinamització del comerç per saber cap on hem d'anar i com l'hem d'incrementar.



Delgado ha explicat que volen dinamitzar el comerç local per dues vies. D'una banda amb la futura nova zona de la centralitat. I de l'altra amb una 'centralitat virtual' a la pàgina web de l'EMD, tal com explica el vocal de Comerç.

Eduard Delgado

Crear un espai dins la web només pel comerç amb l'objectiu que tots el comerciants puguin posar la seva informació ells directament.



Delgado i el vicepresident de l'EMD, Josep Puig, ja s'han reunit amb una representació de comerciants i empresaris valldoreixencs per conèixer l'opinió dels implicats. A la reunió també hi han assistit la tècnica de comerç de l'EMD, Maria Josep Tuyà, i l'encarregat de fer l'estudi, Gabriel Izard.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Me parece muy bien los invitados a participar: comerciantes y empresarios... ¿Y los consumidores? Podrian haber estado representados por algunas de las entidades de Valloreix, como la asociacion de vecinos, casal de Avis, etc. En realidad estos son los que sufren al vivir en un lugar donde todo lo que tienes que comprar esta lejos.

elconsumidor.com. Enviat el 10/jul/08


¿Que comerciante local puede pedir que se instale una gran superficie en Valldoreix? O un mercado?: "0" Creo que se tiene que escuchar a los que tenemos que desplazarnos a otros pueblos para comprar lo que sea, especialmente alimentos. El casal d´Avis, pide desde hace años un mercado o una gran superficie donde pueda encontar precios razonables. Respuesta hasta ahora "0"

compradores unidos. Enviat el 10/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.