PIMEC demana consens empresarial per accelerar la construccio d'infraestructures


Temes relacionats

La Pimec demana als municipis del Vallès que impulsin l'aeroport de Sabadell (22/mai/08)


  • Comparteix:

PIMEC reitera en la necessitat d'arribar a un acord entre tots els representants d'empresaris del Vallès Occidental en matèria d'infraestructures. La patronal de la petita i mitjana empresa alerta que la construcció de nous polígons industrials a la comarca sense tenir una bona xarxa d'infraestructures pot portar al col·lapse.

Moltes de les associacions d'empresaris de la PIMEC i, darrerament, altres sectors de la ciutadania han exigit al govern català i espanyol que es comprometin a executar les obres de les infraestructures pendents.

En aquestes reivindicacions, els empresaris de Sant Cugat, Cerdanyola, Terrassa i Sabadell, entre d'altres, afirmen que la millora en les infraestructures que, ara per ara, es troben molt endarrerides, com les noves fases del Metro del Vallès, augmentaran la qualitat de vida de les persones i milloraran la seva mobilitat.

Fa uns mesos la patronal catalana va instar els municipis del Vallès Occidental a col·laborar per aconseguir fer de l'aeroport de Sabadell la infraestructura catalana de referència en aviació privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.