La seu santcugatenca de la Cambra de Comerç de Terrassa s'obrirà al febrer


  • Comparteix:

El president de la Cambra de Terrassa, Albert Vilardell, ha anunciat que Sant Cugat tindrà seu de l'ens cameral d'aquí a un mes. Segons Vilardell, l'acord amb l'Ajuntament està pràcticament tancat i només manca trobar una ubicació per l'oficina, on s'impartiran cursos de formació empresarial.

Aquest anunci s'ha fet després de l'entrevista que Vilardell ha mantingut amb l'alcalde per presentar el projecte de la nova legislatura. Segons el president terrassenc, aquest projecte ha comptat amb l'aprovació de Lluís Recoder.

La trobada també ha servit per enllestir definitivament el projecte de la seu de la Cambra a Sant Cugat. Aquesta oficina serà una realitat a mitjans de febrer, segons ha confirmat el president de l'entitat vallesana:

Albert Vilardell

Estem totalment d'acord amb el tema de la seu i només queda saber on estarà ubicada


Vilardell ha informat que la Cambra podria muntar la nova oficina en qualsevol moment, donat que ja disposa del personal i l'equipament informàtic. No obstant, estan a l'espera d'aconseguir la ubicació d'aquesta seu, que serà escenari de conferències i cursos de formació. Albert Vilardell:

Albert Vilardell

A nosaltres ens encantaria disposar en aquesta seu d'una sala per fer conferències


Durant l'entrevista, realitzada el passat divendres, també s'ha analitzat l'evolució econòmica de Sant Cugat. Segons Vilardell, el nostre municipi ha experimentat un desenvolupament similar a la resta de demarcació, marcada per una petita davallada al 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.