Sant Cugat té més de 2.100 aturats


  • Comparteix:

Sant Cugat ha registrat aquest mes de juliol un total de 2.103 persones aturades. Aquesta xifra se situa molt per sota d'altres ciutats de la comarca com Sabadell que ha registrat prop d'11.000 aturats en l'últim mes o Terrassa que té més d'11.800 persones sense feina.

Catalunya ha registrat un augment de 10.542 persones aturades el mes de juliol. D'aquesta manera actualment hi ha al país 14.726 persones sense feina, de les quals 2.103 són de Sant Cugat.

La nostra ciutat és dels municipis del Vallès Occidental amb una taxa d'atur més baixa. Ciutats com Rubí o Cerdanyola registren una taxa de 4.202 aturats i 2.655, respectivament.

D'altra banda, les dues capitals de la comarca, Sabadell i Terrassa, amb poblacions que superen ja els 200.000 habitants han registrat l'últim mes més de 10.000 persones aturades. A l'altre extrem es troben ciutats amb una població més baixa com Gallifa, amb tres aturats, Matadepera amb 188 o Rellinars i Ullastrell amb 30 persones sense feina i 64, respectivament.

Al conjunt del Vallès Occidental s'han registrat un total de 44.298 aturats durant el mes de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.