La Cambra inaugura avui la seva nova seu a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat tindrà una nova delegació de la Cambra de Terrassa a Sant Mamet (30/nov/07)


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa inaugura aquest divendres la seva nova delegació territorial a Sant Cugat. L'objectiu és que l'oficina doni servei a les més de 13.000 empreses de la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal. La delegació ocuparà la primera planta del número 19 del carrer Vallespir, a tocar de la Ronda Nord.

L'acte d'inauguració començarà a la una del migdia i comptarà amb la presència del president de la Cambra, Marià Galí; del secretari general del departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Enric Aloy; i de l'alcalde, Lluís Recoder, entre altres personalitats.

El Consell Directiu de la nova seu està format per vuit empresaris de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal entre els quals es troben Pere Arch d'Egarsat, Josep Lluís Galvany del Video Club Sant Cugat i Juan José Martínez del Sant Cugat Centre Comercial. El delegat de la nova oficina és David Chaler i la nova responsable tècnica és Iolanda Pujol.

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, explica els motius pels quals s'ha decidit obrir la nova delegació a Sant Cugat.

Marià Galí

Entenem que està molt ben comunicada, sobretot molt propera a Rubí i hem trobat un edifici que reuneix les condicions que requeríem.


La nova oficina té aproximadament uns 200 metres quadrats. Els seus objectius seran potenciar els serveis orientats a l'empresa, impulsar la formació professional i dur a terme serveis d'assessoria i desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.