Obre la delegació de la Cambra de Terrassa per assessorar l'empresariat de la zona


  • Comparteix:

La Cambra de Terrassa ha inaugurat aquest divendres una nova delegació a Sant Cugat que donarà servei a les més de 13.000 empreses de la nostra ciutat, Castellbisbal i Rubí. La seu, ubicada al número 19 del carrer Vallespir, oferirà tots els serveis de la Cambra de Terrassa per donar una atenció més personalitzada i pròxima als empresaris de la demarcació.

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, ha destacat la importància de la proximitat amb els empresaris, sobretot en un moment en què 'l'entorn econòmic no acompanya'.

Marià Galí

Comencem una nova etapa d'il·lusió per desenvolupar més serveis als empresaris.



Tot i que la delegació també dóna servei a les poblacions de Castellbisbal i Rubí, la seu facilitarà tots els tràmits de formació, assessorament i gestió a les més de 6.200 empreses santcugatenques inscrites a la Cambra que fins ara s'havien de desplaçar fins a Terrassa. Així ho ha remarcat l'alcalde, Lluís Recoder.


Lluís Recoder

És una satisfacció que aquesta delegació s'obri a la nostra ciutat.



L'empresari David Chaler estarà al capdavant d'aquest nou projecte, juntament amb un consell assesor format per vuit membres. Chaler explica els objectius de la delegació de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat.


David Chaler

Es faran cursos, conferències, serveis per a les empreses...



El cost total de la nova seu supera els 900.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.