Sant Cugat no patirà tant la crisi, segons l'alcalde i la Cambra de Terrassa


  • Comparteix:

El món empresarial i l'administració local reiteren la petició de més implicació per part de la Generalitat i el govern espanyol per fer front a la crisi econòmica. Segons la Cambra de Terrassa la principal inquietud dels empresaris de la demarcació és la manca de finançament. Tot i això, el president de l'entitat, Marià Galí, i l'alcalde, Lluís Recoder, han assegurat que la nostra ciutat serà una de les que menys patirà els efectes de la crisi.

Coincidint amb la inauguració de la nova delegació de la Cambra a Sant Cugat, els empresaris i les administracions locals han demanat més mesures per fer front a la crisi econòmica.

El president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, ha destacat la importància de facilitar el finançament a les empreses, una de les principals reclamacions que els empresaris fan a l'administració.

Marià Galí

Ens demanen que instem a l'administració a adoptar mesures per tenir finançament per a les empreses.


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha apostat per una 'reforma estructural' que inclogui el sistema educatiu, el finançament, les infrastructures i la millora en innovació. Tot i això, Recoder ha assegurat que la ciutat patirà menys que els municipis veïns la crisi.

Lluís Recoder

L'economia de Sant Cugat patirà la crisis, però menys perquè tenim un sector econòmic menys propici a la deslocalització.


Tant les administracions locals com les institucions empresarials han coincidit en valorar la cooperació entre els diferents estaments per 'aprofitar' la crisi com una oportunitat i fer els deures que no s'han fet fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.