Lluís Recoder creu que la reestructuració de Hewlett-Packard no afectarà Sant Cugat


Temes relacionats

Hewlett-Packard anuncia 25.000 acomiadaments després de comprar EDS (16/set/08)

HP compra EDS per 9.500 milions d'euros (28/ago/08)


  • Comparteix:

L'alcalde considera que l'acomiadament de 25.000 treballadors de Hewlett-Packard (HP) a tot el món no afectarà la seu de l'empresa a Sant Cugat. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després d'haver parlat amb responsables del centre a la nostra ciutat. Segons Recoder, el fet que la companyia faci feines d'alt valor afegit a Sant Cugat permetrà esquivar la retallada de personal.

Dues setmanes després de comprar EDS, HP, amb seu a Sant Cugat, ha anunciat els seus plans de reestructuració que passen per l'acomiadament, a nivell mundial, de 24.600 treballadors en els propers tres anys. L'actuació respon a una operació d'estalvi per afrontar la compra per part de la multinacional nord-americana de l'empresa de serveis EDS, també amb seu local.

Recoder considera que no hi ha motiu per alarmar-se, però afirma que desconeix com afectarà la reestructuració del gegant nord-americà a l'empresa EDS.


Lluís Recoder

La planta ens ha epxlicat que desconeixen si tindrà afectació. Personalment crec que no en tindrà pel tipus de feina que es fa a Sant Cugat.




El conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha visitat aquest dimecres l'Ajuntament i coincideix amb Recoder ja que no creu que l'acomiadament afecti Sant Cugat.


Jordi Ausàs

Hewlett-Packard és una empresa molt implicada i tot fa pensar que no ha de tenir res a veure amb la planta de Sant Cugat.


A nivell estatal, les dues companyies sumen 6.800 treballadors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.