Hewlett-Packard anuncia 25.000 acomiadaments després de comprar EDS


Temes relacionats

HP compra EDS per 9.500 milions d'euros (28/ago/08)


  • Comparteix:

Hewlett-Packard, amb seu a Sant Cugat, ha anunciat l'acomiadament, a nivell mundial, de 24.600 treballadors en els propers tres anys. L'actuació respon a una operació d'estalvi per afrontar la compra per part de la multinacional nord-americana de l'empresa de serveis EDS, també amb seu local. A la ciutat, la plantilla de les dues companyies sumen prop de 2.000 llocs de feina.

Dues setmanes després de comprar EDS, el gegant informàtic ha informat aquest dilluns dels seus nous plans de reestructuració. L'acomiadament de 24.600 empleats afecta la meitat de la plantilla dels Estats Units, en una acció que suposa un estalvi de 1.800 milions de dòlars.

A l'espera de conèixer si aquest anunci afectarà la delegació santcugatenca, la companyia ja ha aclarit que compensarà la supressió d'aquests llocs de feina amb contractacions de nous treballadors.

L'adquisició d'EDS, a finals d'estiu, ha comportat a Hewlett-Packard un desemborsament de prop de 14.000 milions de dòlars. Una estratègia de creixement que se suma a l'absorció de Compaq al 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.