La Federació de Comerciants vol que el comerç tingui un espai alternatiu durant el Sant Cugat Actiu 2009


Temes relacionats

Nou èxit pel Sant Cugat Actiu, que supera el mal temps i el pont de l'1 de maig (30/abr/07)

Les activitats paral·leles de la mostra en fan un balanç excel·lent (30/abr/07)

El comerç, la indústria i els serveis es mostren al 9è Sant Cugat Actiu (27/abr/07)

La 9a mostra Sant Cugat Actiu bat un rècord de participació, amb 230 empreses (25/abr/07)


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants de Sant Cugat vol que es redefineixi el funcionament de la fira del Sant Cugat Actiu de l'any vinent. El president de l'entitat ha explicat a Cugat.cat que estan estudiant ubicar una nova zona, fora del recinte de la fira, pel comerç de la ciutat. Segons Josep Lluís Galvany, així participarien més comerços en la iniciativa.

El president de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany, ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que estan pensant fer una gran festa del comerç coincidint amb el Sant Cugat Actiu del l'any vinent.

Segons Galvany molts comerços de la ciutat no participen d'aquesta iniciativa que se celebra a la ciutat cada dos anys perquè té un gran cost econòmic. Per això, el president de la Federació de Comerciants demana a l'àrea de Comerç de l'Ajuntament que es replantegi el Sant Cugat Actiu.

Josep Lluís Galvany

Hem pensat de fer una festa gran del comerç. El Sant Cugat Actiu segueix però amb serveis i indústria i el comerç estaria fora.


Galvany ha afegit que la seva proposta passa perquè els comerços aprofitin aquesta iniciativa per vendre. Ara per ara a la fira del Sant Cugat Actiu està prohibida la venda de productes. Segons Galvany, el Sant Cugat Actiu ha d'estar destinat a la indústria i als serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.