Catalunya ofereix els terrenys situats entre Sant Cugat i Cerdanyola a inversors xinesos


  • Comparteix:

La delegació catalana present World Economic Forum de Tianjin està buscant nous inversors xinesos al país oferint la seva implantació a espais com el situat entre la nostra ciutat i Cerdanyola per ubicar les seves empreses. El gerent de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Frigola, ha aprofitat la seva estada a Tianjin per oferir projectes d'inversió a l'entorn de Barcelona com la zona del 22@, l'àrea del Llobregat i la nostra ciutat i estrènyer així els lligams econòmics amb la Xina.

Segons Frigola, cadascuna d'aquestes ofereix uns quatre milions de metres quadrats amb la peculiaritat que són zones especialitzades. Per Frigola, en aquests espais els inversors xinesos poden 'tirar endavant els seus projectes' i dotar-los d'infraestructures i equipaments.

El gerent de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Barcelona explica es tracta de 12.000 quilòmetres quadrats pels futurs inversors.


Ricard Frigola

Barcelona té projectes d'inversió a l'entorn. És pot invertir fins a 12 milions de metres quadrats que es concentren en tres àrees.


En els pròxims mesos, diversos congressos reforçaran les relacions econòmiques de l'entorn de Barcelona amb Xina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.