Protesta de treballadors de Simon al domicili d'un propietari de l'empresa per una regulació d'ocupació


  • Comparteix:

Una seixantena de treballadors de l'empresa Simon s'han manifestat aquest dilluns al migdia per mostrar el seu rebuig a l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) impulsat per la companyia. Tot i que la planta afectada és a Barcelona, la manifestació ha tingut lloc a Sant Cugat perquè hi resideix un dels propietaris de la companyia.

Els treballadors de Simon han aconseguit aturar l'ERO durant sis setmanes i ara se centren en negociar els problemes d'excedent de personal que té la planta de Barcelona.

Els sindicats demanen que primer es prioritzin la gent que es vol prejubiliar voluntàriament. Escoltem el portaveu del comitè d'empresa de Simon Sancho, David Galdeano.

David Galdeano

Nosaltres diem que primer s'ha de prioritzar la gent propera a la prejubliació.




Galdeano ha explicat que la mitjana d'edat de la planta de Barcelona fa difícil la seva reintegració al mercat laboral.

David Galdeano

Tenim una plantilla amb una mitjana d'edat de 50 anys i una de 30 i creiem que primer s'han de prioritzar els voluntaris.




La protesta ha començat aquest dilluns al matí a la plaça Lluís Millet i ha arribat al carrer Fortuny, on viu Lluís Simon, un dels propietaris de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.