L'eliminació de les torres d'alta tensió i la construcció d'una nova escola bressol, principals objectius de l'EMD per l'any vinent


  • Comparteix:

L'eliminació de les torres d'alta tensió i la construcció de l'edifici principal de la nova plaça de la vila així com de l'escola bressol són els principals objectius que es marca l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix per al proper any. La presidenta del territori ha explicat a Cugat.cat que una vegada Sant Cugat tingui aprovat els pressupostos Valldoreix podrà tirar endavant aquests projectes.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix ha visitat Cugat.cat en una entrevista i ha explicat que, una vegada l'Ajuntament tingui aprovat el seu pressupost, l'EMD podrà tirar endavant el seu perquè depèn del de Sant Cugat.

Turu ha explicat quins són els principals projectes que volen engegar durant l'any vinent.

Montserrat Turu

L'eliminació de les torres d'alta tensió, la construcció de l'edifici principal de la plaça de la vila i també la construcció de l'escola bressol.


D'altra banda, Turu ha explicat que la prioritat de l'EMD és concentrar tots els serveis del territori, en un futur, en aquesta nova plaça de la Vila. Segons Turu, aquesta zona té una accessibilitat més fàcil que l'estació de Valldoreix que és una altra de les opcions que hi havia sobre la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.