Els treballadors de Correus de Barcelona fan vaga per protestar contra el trasllat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un 80% dels treballadors de Correus de Barcelona segueixen la vaga convocada per protestar contra el trasllat del seu centre a Sant Cugat. Els treballadors, que porten 5 dies fent una aturada parcial, volen compensacions econòmiques i el manteniment del lloc de treball dels treballadors contractats que no aniran a les noves instal·lacions.

Aquests treballadors estan preocupats pel futur laboral dels 300 contractats que no estan destinats a la nova planta. Per a la resta, uns 500, els sindicats demanen compensacions econòmiques i que la direcció assumeixi els costos de transport. Escoltem Alejandro Bagán, portaveu de SIPCTE, Sindicat Independent de Professionals de Correus i Telègrafs:

Alejandro Bagán

Volem saber què passarà amb els 300 contractats que no aniran a treballar a Sant Cugat


El trasllat de l'oficina a la nostra ciutat afecta a cinc centres de distribució de Barcelona que, amb la vaga, estan acumulant importants volums de correspondència que entra i surt de la demarcació.

Els sindicats creuen que les negociacions entre els sindicats majoritaris i el govern estatal sobre la reforma laboral ha afectat molt el sector de Correus. Unes converses que van acordar que els treballadors de Correus acceptarien feines que estiguessin a 40 quilòmetres del seu domicili:

Alejandro Bagán

L'objectiu de la vaga és que el govern estatal i els sindicats majoritaris canviïn de posició


La manifestació sortirà de la Plaça Colom a 2/4 de 8 de la tarda i anirà fins a l'oficina central de Correus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.