La Pimec Vallès Sud celebra una jornada per promoure la internacionalització de les empreses


  • Comparteix:

La Pimec Vallès Sud creu que la internacionalització és 'una oportunitat de creixement de les empreses'. La patronal vallesana ha difós aquest missatge durant una jornada per conèixer les possibilitats i exigències de les pimes en un entorn globalitzat. El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha participat a la trobada aquest dimecres a la tarda al Trade Center de Sant Cugat.

La Pimec Vallès Sud veu la internacionalització de les empreses com 'un dels reptes més importants que té el teixit econòmic del nostre país'. Per aquest motiu, la patronal vallesana ha consolidat una sèrie de línies d'actuació 'que afavoreixen la millora de la competitivitat de les pimes pel que fa a la seva internacionalització i actuació en un entorn globalitzat'.

Per conèixer les possibilitats i exigències que comporten els processos d'internacionalització, la Pimec Vallès Sud ha celebrat una jornada aquest dimecres a la nostra ciutat.

El director de la patronal, Francesc Elias, ha destacat la importància de la promoció de la internacionalització de les empreses.

Francesc Elias

Pensar que un producte no té sortida fora és un error greu.




Jordi Joly ha valorat positivament iniciatives com la de la Pimec Vallès Sud i ha recordat que a Sant Cugat les iniciatives amb caràcter internacional estan fent front a la situació econòmica amb més garanties.

Jordi Joly

Aquella activitat que tenia un diferencial cap a l'exportació i el coneixement ara té més garanties.




El director del departament internacional de la Pimec Vallès Sud, Joaquim Ferrer, també ha assistit a la jornada que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda al Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.