Mig milió d'enviaments de Correus s'endarrereixen a causa de la vaga pel trasllat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Mig milió de cartes i impresos s'acumulen ja als centres que Correus té a Barcelona a causa de la vaga que mantenen els treballadors per protestar pel trasllat de la seva seu central a Sant Cugat. L'ens estatal ha decidit desviar part d'aquest correu a d'altres centres de Lleida i Girona per mirar de re-equilibrar els enviaments acumulats per l'aturada de tres hores que porten a terme des de fa una setmana.

Els sindicats convocants demanen compensacions econòmiques pel trasllat i que la direcció assumeixi els costos de transport. Escoltem Alejandro Bagán, portaveu del Sindicat Independent de Professionals de Correus i Telègrafs:

Alejandro Bagan

No es necessiten tantes persones per la nova seu i estem preocupats per la situació d'aquests treballadors


El trasllat de l'oficina a la nostra ciutat afecta a cinc centres de distribució de Barcelona que, amb la vaga, estan acumulant importants volums de correspondència. Tot i que Correus afirma que mig milió de cartes estan per repartir, en canvi, els sindicats afirmen que el número de cartes i impresos que es repartiran amb retard augmenta fins el milió i mig.

Els sindicats creuen la Reforma laboral del govern del PP ha afectat molt el sector de Correus. Entre d'altres mesures, contempla que els treballadors acceptarien feines que estiguessin a 40 quilòmetres del seu domicili:

Alejandro Bagan

Que prengui nota la direcció i els sindicats que han signat aquest acord amb el govern.


La correspondència més afectada és la que té orígen o destinació a la capital catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.